Küldetésünk

Ars Poeticánk avagy miért is kezdtünk bele a versenyruha készítésbe?

Egy márka a versenyzőktől, Nektek, versenyzőknek...

Úgy éreztük eljött az idő megalkotni valami olyat, amire még senki nem gondolt. Legalábbis nem ekkora lelkesedéssel, türelemmel és a tökéletességet hajszoló attitűddel.  

A történetünk a Men's Physique nadrágokkal kezdődött, mégpedig azért mert itt leltük meg a legnagyobb teret arra, hogy ötvözzük az extravagáns kinézetet és a kategória fizikumainak megfelelő prezentálásához szükséges dizájnt és formákat.

Egyszerűen nem tartottuk helyénvalónak, hogy egy ilyen népszerű kategória versenyzői, mint a Men's Physique, rákényszerüljenek arra, hogy egy másik sportági viseletben, a szörfösök board shortjaiban mutassák meg a fizikumukat a színpadon. 

Mert hogy is lehetne egy teniszcipőben focizni? Esetleg bukósisakban úszni? Szörfnadrágban fizikumot prezentálni?

Mert miket találunk manapság a piacon? Asszimetrikus, előnytelen minták tömkelegét, egyhangú színvilággal,  ízléstelen színkombinációkkal, merev elálló derékrészeket és nagy, feltűnő márkafeliratokat, néhol zipzáras zsebbel tarkítva a felhozatalt.
A tanácstalanság, mely a versenyzőket jellemzi a nadrág beszerzés előtt, meggyőzött minket arról, hogy megalkossuk a világ első Men's Physique márkáját, a Narcizo-t, amely megoldást kínál a sportolók, azaz a TI problémáitokra.
A jövőben is arra fogunk törekedni, hogy a legkülönfélébb minták és a legvátozatosabb színvilágok között válogathassatok - hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő színpadi ruháját.

A Narcizo már több más férfi kategóriának nyújt modern alternatívát, a fitnesz és testépítő sport fizikumainak méltó és legfőképp megfelelő bemutatására. Egy márka, ami nem csak tovább gondolja a ruházat eme szűk szegmensét, hanem át is írja a trendet. Forradalmat akarunk. 
Ez a küldetésünk. 

A board shortok kora ezennel lejárt.  
 
Olvassátok szeretettel, humorral és némi önigazolással a mindannyiunkra jellemző nárcisztikus viselkedésről írt ars poeticánkat, mellyel minden súlyzót fogó sporttársunk előtt szeretnénk tisztelegni, kategóriától függetlenül. 


A tökéletességre törekedni...


"Azt mondják önimádó vagy! 
Valóban? Mutass egy embert, aki úgy megy el a tükör előtt, hogy nem pillant bele! És mutass csak egyetlen embert, aki tökéletesen elégedett azzal, amit a tükörben lát... 

Megítélnek. 
Pedig közted és köztük csak annyi a különbség, hogy téged nemcsak zavar, ha elégedetlen vagy magaddal, hanem képes vagy tenni azért, hogy változtass. Te nem félsz a kemény munkától, napról napra úgy élsz, azért dolgozol, hogy a tükörben azt lásd, amit elképzeltél, megálmodtál. 
A legjobb akarsz lenni. 
A tökéletesre törekszel! 

Azt mondják önimádó vagy! 
Valóban? Mutass egy embert, aki nem szeretne úgy kinézni, mint te, aki nem irigyli az izmaid! És mutass csak egyetlen embert, aki vállalja a sok lemondást, a rengeteg izzadtságos munkát azért, hogy úgy nézhessen ki, mint te... 
Ha rád néznek, csak az eredményt látják. 
Ha te tükörbe nézel, az idáig vezető hosszú utat látod. Csak te tudod, mennyit dolgoztál mindezért! 

Azt mondják önimádó vagy! 
Pedig nem a testedet szereted, nem az izmaidra vagy a legbüszkébb, hanem arra, ami benned van: a kitartásra, az akaraterőre, az elhivatottságra... 
A tükör nemcsak a külsődről mond ítéletet, azt is megmutatja, milyen ember vagy! 
És a tükör soha nem hazudik! 
Hát légy büszke arra, hogy azt mutatja, te a legjobb akarsz lenni és a tökéletesre törekszel! "

Sok sikert kívánva Mindenkinek - a brand megálmodói,

Ábrahám Dávid & Bognár Gary