BLACK BASIC (Behúzott V-szabás)

Bodybuilding Póznadrágok

A BLACK BASIC, fekete póznadrágunk az alapkollekciónk része. Anyaga szép fényes, azonban nem csillog úgy a színpadi reflektoroknál, mint hologramos társai.
Az első részében esztétikai push-up található, a hátsó vonalvezetés belsejében pedig csúszás gátló szilikon, mely megakadályozza, hogy a pózok közben elmozduljon a nadrág. 

A Behúzott V-szabást cégünk használja először Magyarországon - Amerikában már évek óta ez a trend. Előnye, hogy még hangsúlyosabb V-alakot mutat a hátsó pózokban, valamint a kisebb vagy laposabb farizomzattal rendelkező versenyzőknél optikailag javít az összképen.

A fekete póznadrág a legjobb választás az elődöntőkre és a szimmetria fordulóra, hisz a fekete szín kisebbnek láttatja a derékrészt.
Az oldalsó pánt 2cm széles, így minden szövetség előírásának megfelel. 


Tipp:
A nadrág elülső pántját a külső ferde hasizmon keresztül haladó, ágyéktájt formát öltő V-alakú lágyékszalag, az ún. "Adonis-öv"-re helyezzük, vagy az alá picivel, hogy minél arányosabb benyomást keltsünk! Sok testépítő erre nem figyel és a csípőcsontjukra lecsúszott pánttal versenyeznek, ami optikailag rövidíti a lábakat, a fölső testet pedig hosszabbnak láttatja.   


10500 Ft

Méret tábla

size table