MAX SUNSET

Men's Physique Nadrágok

A Signature Series limitált kollekciója egyedi tervezési koncepció, amelyet márkánk legelitebb Men’s Physique sportolói álmodtak meg. Így ha egy ilyen eredeti stílusú rövidnadrágot viselsz a színpadon, akkor nem csak különlegessé, de abszolút eredetivé és felejthetetlenné is teszel! Bemutatjuk Maxime Villatte Sunset Signature Series rövidnadrágját…

Az ő álmuk = a mi küldetésünk!

A rövidnadrág szabása illeszkedésében is egyedi. A speciális vágás és a fekete derékpánt karcsúsítja a derekát. A derékrész rugalmas, alkalmazkodó anyagból készült, amely követi a derék alakját és méreteit.

A részletek néha nagyon fontosak ahhoz, hogy a színpadi előadás legjobb változatát hozzák ki. Így a rövidnadrág merevsége az egyetlen módja annak, hogy kiemelje a combizmokat. A Narcizo logó hímzéssel készült, amelyet egy azonos színű kristály díszít. A zsinór valódi selyemből és egyedi fonási technológiával készült, melyet kristályos, fényes és antiallergén zsinórvég díszít.

Ez a különleges meleg szín-fúziós dizájn nem vonja el a figyelmet, és nem osztja meg a testet vizuálisan – tökéletesen illeszkedik a lebarnult bőrtónusokhoz a színpadon!

29990 Ft

Választott kristályok:

Választható Swarovski kristályok:

Méret tábla

size table
size table