RAINBOW II.

Men's Physique Nadrágok

A RAINBOW II.  nadrágunk neve elég beszédes - a szivárványról elnevezett kollekció első darabja! Ha az élénkebb színeket kedveled, akkor ez a nadrág egy tökéletes választás, hisz a domináns türkiz, citrom, narancs mellett a zöld és a rózsaszín is helyet kap. Biztosak vagyunk benne, ha ezt a nadrágot fogod viselni a színpadon, a kisugárzásod pozitív lesz és nem fog nehezedre esni a legjobb arcod mutatni a bíráknak na és persze a mosoly kötelező! Szomorkodni a Rainbow nadrágokban egyszerűen nem lehet!
A különleges szabás és az övrész fekete színe keskenyebbnek láttatja a derekad, az oldalsó rész a combíved, a hátsó rész pedig a farizmod formáját emeli ki.
Az exkluzív hímzett logót a nadrág színével párt alkotó Swarovski kristály díszíti, csakúgy, mint a márka betűiből álló, gravírozott fűzővéget.
A selyem fűzőt elegáns keresztkötéssel viseld és hagyd, hogy pózolásod közben a színpadi fények játszanak a fémen és a kristályokon.

A domináns színekkel harmonizáló kristálytriót ajánlunk, mellyel még inkább feldobhatod a nadrág és a fizikumod által alkotott egységet!

Kristály tipp: Kérd az a Swarovski Aquamarine AB(50db), Peridot(50db) és Sun(50db) kristályával díszítve!

21,900 Ft 17500 Ft

Választott kristályok:

Választható Swarovski kristályok:

Leírás

Ügyeljen arra, hogy a fűző végén lévő kristályt ne érje víz, mert az leeshet.

Méret tábla

size table
size table